Skal DU være med til at hjælpe Hjejleselskabet? Så støt JCI Silkeborgs officielle indsamling!

Denne donationsside administreres af live/BACKEND Ticket ApS, som er underleverandør til Hjejleselskabet og bl.a. i forvejen varetager salg til diverse specialsejladser. Indbetalte beløb går til Hjejleselskabet.

Indsamlingen har til formål at afværge en potentiel konkurs grundet Corona-krisens effekt og de mange aflyste sejladser. Pengene gives med henblik på stiftelsen af en erhvervsdrivende fond – Fonden Hjejleselskabet. Fonden vil blive stiftet med et almennyttig formål, som fremadrettet bl.a. vil være i stand til at modtage kommunal støtte på lige fod med alle andre kulturinstitutioner. Pengene deponeres indtil stiftelsen er mulig.

Ved at donere penge kan du være med til at sikre Hjejleselskabets overlevelse og fortsatte hjemsted i Silkeborg. Alle bidrag hjælper, uanset størrelse! Alle der har givet et bidrag på mere end 500 kr. kommer (hvis det ønskes) til at indgå i de historiske stiftelsesdokumenter der ville danne grundlaget for stiftelsen den nye fond. Der følger ikke yderligere rettigheder med donationen.

Se mere om indsamlingen på Facebook – ”Vi hjælper Hjejlen!” eller følg med på Hjejlens Facebook-side eller her på hjemmesiden.

DKK100,00DKK10.000,00

Ryd

OBS: Der er ingen fortrydelsesret ved donation!