Hjejlen A/S Handelsbetingelser

– for donationer

Betingelser for donor

Sælger

Du donerer til:

Fortrydelsesret

Donationer refunderes ikke.

Donation med betalingskort

Du kan donere via betalingskort. Følgende korttyper accepteres:

  • Visa

  • Visa Electron

  • MasterCard

  • Maestro

  • MasterCard

  • Dankort

Donation via MobilePay

Du kan donere via MobilePay, hvis din MobilePay-konto er tilknyttet et af ovenstående betalingskorttyper.

Donation via SMS

Du kan donere via SMS til 1204 ved at skrive “Hjejlen” og det beløb, du vil donere. Beløbet bliver opkrævet på kommende mobilregning. OBS: Grundet Rammeaftalen for mobile indholds- og betalingstjenester er det ikke muligt at donere mere end 370 DKK på én gang (750 DKK pr. dag, 1500 DKK pr. uge og 2200 DKK pr. måned). Vil du donere mere end det ovennævnte beløb, kan du gøre det ved at donere igen eller ved at donere et højere beløb via https://hjejlen.1204.dk.

Sikkerhed ved betaling

Dine betalinger inkl. dine angivne oplysninger krypteres og sendes til en PCI-DSS certificeret betalingsudbyder, som håndterer din betaling. Du kan blive mødt af forespørgsel om gennemførsel af 3D Secure til at godkende din betaling og sikre, at dit kort ikke bliver misbrugt af en anden end dig. Ved betaling modtager vi kun en reference, som kun giver os adgang til at trække det aftalte beløb Vi vil aldrig bede om disse oplysninger, hverken på mail, papir eller telefon, men kun i forbindelse med en handel via vores officielle webshop.

Behandling af personoplysninger

Dine personoplysninger behandles af Hjejlen A/S. Se persondatapolitikken her.

Forholdet mellem donor og IT-leverandør

Sælger benytter IT-systemet Integromat via GatewayAPI til at håndtere donationer og donationshjemmesiden samt SMS-trafik. GatewayAPI ejes af OnlineCity.IO Aps. OnlineCity.IO ApS er medejer af live/BACKEND Ticket ApS, som leverer donationshjemmesiden. OnlineCity.IO ApS og live/BACKEND Ticket ApS leverer en SMS- og e-mailplatform til sælger inkl. hjemmesiden. Hvordan denne platform og hjemmeside benyttes, er sælgers ansvar.

OnlineCity.IO ApS og live/BACKEND Ticket ApS videreformidler donationer på vegne af Hjejleselskabet.

Betalingstidspunkt

Betaling trækkes umiddelbart efter gennemført donation.

Opdatering af betingelser

Ovenstående betingelser opdateres løbende som følge af krav hertil, samt som følge af lovgivning. Eventuelt ændrede handelsbetingelser påvirker i udgangspunktet ikke allerede gennemførte ordre, med mulig undtagelse ved ændringer som er nødvendige aht. overholdelse af lovgivning.